31 Ekim 2015 Cumartesi 19:50
Ağrı Milletvekili Adayı Cesim Gökçe Merkez Mahalleleri Dolaştı

Sabah saatlerinde Fatih, Gazi ve Abide mahallelerini ziyaret eden Cesim Gökçe, kapı kapı gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Halkın sorunlarını dinleyen Gökçe, vatandaşlardan oy kullanmalarıni istedi. 1 Kasım seçimlerinin önemine vurgu yapan Gökçe "Güzel bir seçim kampanyasını sonuclandiriyoruz. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Elimizden geldiğince her yere ulaşmaya  çalıştık.

agri-milletvekili-adayi-cesim-gokce-merkez-mahalleleri-dolasti.jpgagri-milletvekili-adayi-cesim-gokce-merkez-mahalleleri-dolasti-001.jpgagri-milletvekili-adayi-cesim-gokce-merkez-mahalleleri-dolasti-002.jpgagri-milletvekili-adayi-cesim-gokce-merkez-mahalleleri-dolasti-003.jpg

agri-milletvekili-adayi-cesim-gokce-merkez-mahalleleri-dolasti-004.jpgagri-milletvekili-adayi-cesim-gokce-merkez-mahalleleri-dolasti-005.jpgagri-milletvekili-adayi-cesim-gokce-merkez-mahalleleri-dolasti-006.jpgagri-milletvekili-adayi-cesim-gokce-merkez-mahalleleri-dolasti-007.jpg

 

İlçelerimiz ve il merkezinde 4 adayimizla ayrı ayrı çalışarak daha fazla ev ziyareti ve vatandaşla görüşmeye çalıştık. Bu süreçte bizlere destek olan ve çalışmalarımız da yer alan tüm arkadaşlarıma ve teşkilatlarımiza teşekkür ediyorum. Vatandaşlardan isteğim sandık başına  giderek oy kullansinlar. Özellikle köylerdeki vatandaşlarımız sandıklarina sahip çıksinlar. Herkesin duasını ve desteğini bekliyorum " dedi.

Son Güncelleme: 31.10.2015 19:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.