21 Ekim 2015 Çarşamba 20:22
Yeni ÇGD Başkanı Ufuk BALKİS Oldu

Çağdaş Gazeteciler Derneği Ağrı Şube Başkanı Hüseyin Bayram ‘ın kalp krizi sonucu vefatının ardından yerine Yönetim Kurulu Kararıyla Ufuk Balkis getirildi.


Ağrı Çgd Başkanı Hüseyin Bayramdan boşalan koltuğa arkadaşları ve gazetecilerin yoğun ısrarı üzerine ilimizin yetiştirdiği ve bir çok genç meslektaşımızın örnek aldığı ÇGD kurucularından usta bir isim atandı.


Ağrı Gazeteciler Cemiyeti  başta olmak üzere Çağdaş Gazeteciler derneği, İnternet Yayıncılar Derneği gibi şehrin gazeteci örgütlenmesinde kurucu üye olarak yer alan Ufuk Balkis ara verdiği gazetecilik mesleğine yaşanan gelişmeler üzerine yeniden dönme kararı aldı.

Balkis; Acımız hala çok taze şuan sadece kaldığımız yerden aynı kararlılıkla devam edeceğimizin bilinmesini istiyorum daha sonra çalışmalarımıza dair açıklamalarda bulunacağız dedi.

Son Güncelleme: 21.10.2015 21:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.