16 Temmuz 2024 Salı 15:07
Ağrı'da Doğa Piknik ve Mesire Alanı vatandaşların uğrak yeri oldu

Ağrı'da baraj yolu güzergahında bulunan Doğa Piknik ve Mesire alanı piknik yapmak isteyenlerin uğrak yeri haline geldi.

Doğa Piknik ve Mesire alanı yemyeşil doğası ve içerisinden geçen buz gibi serin suyu ile birlikte sıcak yaz günlerinde Ağrı'da vatandaşların aileleri ve sevenleri ile vakit geçirmesine sebep oluyor.

Özellikle yaz mevsiminde piknik yapmak isteyenlerin ilgisini çeken Doğa Piknik ve Mesire alanı doğası, suyu, temiz havası yeşil ve soğuk suyu ile piknik yapmak isteyenlerin uğrak yeri.

Haftanın yedi günü hizmet veren mesire alanında çardaklar ve ağaçlarının etrafına oturan vatandaşlar temiz havayı solurken mangal yapmayı da ihmal etmiyor.

"Bölgeye Ağrı merkezin yanı sıra ilçe ve yakın illerden vatandaşlar geliyor."

Yazıcı barajına giderken solda yer alan Doğa Piknik ve Mesire alanına vatandaşlar haftaiçi mesai sonrasında ve haftasonlarında giderek aileleri ile keyifli vakit geçiriyor. Mesire alanında yer alan çocuk oyun parkı ise çocukların güvenli şeklilde oyun oynamalarına olanak sağlıyor.

Soğuk suyu ile serinleyip piknik yaptıklarını söyleyen Mehmet Kaya, "Bu alana geliyoruz pikniğimizi yapıyoruz ailenizle beraber vakit geçirip dinleniyoruz" dedi.

Mescidi, otoparkı, temiz su ve lavaboları ile çok kapsamlı bir mesire alanı olduğunu belirten vatandaşlardan Muhammed Akyol, "Baraj yolu üzerinde bulunan Doğa Piknik ve Mesire alanı gerçekten çok güzel bir yer, sevdiklerinizle gönül rahatlığı ile gelebilirsiniz. Çalışanlar oldukça ilgili ve her yer çok temiz. İçerisinden geçen derede ayaklarımızla girerek serinledik, dileyenler dere içerisinde kamp sandalyesi ile oturabilir. Mesire alanında ahşaptan yapılan oturma yerleri ile birlikte konforlu ve doğa ile içiçe bir hizmet sunuyor. Gün içerisinde yaşamış olduğunuz stresi burada atabilirsiniz, biz çok memnun kaldık. Gönül rahatlığı ile gelebilirsiniz" şeklinde konuştu.

Doğa Piknik alanını Instagram'dan görerek geldiklerini belirten Zeynep Kaya ise, "Ağrı'ya yeni geldim diyebilirim buralara çok hakim değilim sosyal medya üzerinden piknik alanlarına baktım. Doğa Piknik ve Mesire alanı hesabını gördüm, paylaşımlar çok hoşuma gitti ve arkadaşlarımla ilk fırsatta buraya gelme planı yaptık ve buradayız, her şey çok güzel, doğa ile uyumu inanılmaz." dedi.

Son Güncelleme: 16.07.2024 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.