20 Şubat 2017 Pazartesi 13:38
Ağrı'da 'Beşeri İlimler' Derneği  Kuruldu

Ağrı'da İslam ve İnsan namına yapılabilecek her türlü hayırlı işleri gaye edinen ve 10.02.2017 tarihinde dernek başkanı  Öğr.Gör.M. Latif Bakış'ın başkanlığında; Akademisyen, İmam, Öğretmen, Esnaf ve Öğrencilerden Oluşmuş 28 üyenin katılımıyla "Beşeri İlimler" adlı yeni bir dernek kuruldu.

Kurulun divan başkanlığını Yrd Doç Dr M.Salih Gecit kurulun katip üyeliklerini ise Yrd Doc Dr Sezayi Bekdemir ile Öğr.Gör. İbrahim Babacan yaptılar. Oy birliğiyle Beşeri İlimler Derneği başkanlığına seçilen Latif Bakış; derneğimiz ilim fikir ve feraset bağlamında bilmüşahede cehd ile hakkı hakimin rızasını gözetmek için İslam ve İnsan namına yapılabilecek her türlü hayırlı işleri kendisine vazife edinmiştir dedi.

Derneğin kadrosunu ise bir hafta içerisinde yayınlayacaklarını ifade eden Bakış , sevgi ve saygı temennileri ile konuşmalarına son verdi.

Başkan:Öğr.Gör.M.Latif BAKIŞ - Başkan Yardımcısı : Ömer Faruk BAYRAM -Sayman :Ahmet YAKUT - Yazman:Arş.Gör.Kamil ÇAYIR - Asli Üye: Öğr.Gör.İbrahim BABACAN - Denetim Kurulu: Yrd.Doç.Dr.Abdulcebbar KAVAK , Yrd.Doç.Dr.Salih GECİD, Yrd.Doç.Dr.Sezayi BEKDEMİR

 

agrida-beseri-ilimler-dernegi--kuruldu.jpgagrida-beseri-ilimler-dernegi--kuruldu-001.jpgagrida-beseri-ilimler-dernegi--kuruldu-002.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.