06 Haziran 2024 Perşembe 11:35
Güneş ailesinin acı günü Hediye Güneş hayata gözlerini yumdu

Dilovası'nın tanınan emektarlarından, ilçenin simgelerinden biri olan Dilovası'nın çınarı Ağrılı Ebe Hediye Güneş 05.06.2024 tarihinde hayata gözlerini yumdu.

Uzun süredir kanser tedavisi gören Kocaeli Dilovası ilçe sakinlerinden Ali Güneş'in eşi, Suat ve Kadir Güneş'in kıymetli annesi, TRT Ağrı İl Temsilcisi Gazeteci Gürkan Güneş'in muhterem yengesi, Kocaeli ili Dilovası ilçesinin tanınmış ve emektarlarından olan Hediye Güneş'in vefatı sevenlerini yasa boğdu.

Cenazesi 06.06.2024 tarihinde öğle Namazına müteakip Dilovası Mimar Sinan mahallesi Merkez camiinden alınarak Dilovası Orhan Gazi asri mezarlığına defnedildi.

Bizlerde Ağrı'da Haber ailesi olarak; Merhume Hediye Güneş'e Allah'tan rahmet, Gazeteci Gürkan Güneş'e, Güneş ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabılar diliyoruz.

Son Güncelleme: 06.06.2024 11:39
Anahtar Kelimeler:
Hediye Güneş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.