Ağrı -1
kar yağışlı
19 Kasım 2020 Perşembe 23:34
Savcı Sayan: "PKK 100 Bin Genci Dağlarda Öldürttü"

Savcı Sayan: "PKK 100 Bin Genci Dağlarda Öldürttü"

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, "PKK 40 yıldır 100 bin Kürt gencini dağlarda öldürttü, öldürdü! Kürtlere ne faydası oldu.

100 bin genç, doktor, avukat, öğretmen, hakim, iş insanı, çalışan olsaydı; Kürt'ün, Türk'ün evine acı değil, mutluluk zenginlik girerdi." dedi.

PKK terör örgütünün yıllardır Kürt halkına büyük zararlar verdiğini her defasında dile getiren Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu söylemini yineledi.

PKK terör örgütü olmasaydı Kürt ve Türk halkının evine acı yerine mutluluğun gireceğini söyleyen Başkan Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"PKK 40 yıldır 100 bin Kürt gencini dağlarda öldürttü, öldürdü! Kürtlere ne faydası oldu. 100 bin genç, doktor, avukat, öğretmen, hakim, iş insanı, çalışan olsaydı; Kürt'ün, Türk'ün evine acı değil, mutluluk zenginlik girerdi. Bu vatan hepimize yeter. EDİ BESE (Artık yeter)."

Anahtar Kelimeler:
Savcı SayanPKKAğrıda PKK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 4 yıl önce

bence önce belediye başkanlık işlerin yapsan yani sokakları temizleyip, memleketi çöp çukur çamurdan kurtarsan sonrada konuşsan daha çok adam yerine konursun söyledikleri... Yorumun Devamı