18 Mart 2014 Salı 15:09
Vali Tekinarslan´ın 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Çanakkale Zaferinin tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkânsızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği mücadelenin destanı olduğuna vurgu yapan Vali Tekinarslan, tarihte eşine az rastlanan bu kahramanlık destanın, Cumhuriyet’in kuruluşuna giden önemli bir adım olduğunu söyledi.

Vali Tekinarslan, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Yurdun dört bir yanından yapılan saldırılara canlarıyla cevap veren ecdadımız, o gün attığı birlik ve beraberlik temeliyle bizlere emsali olmayan ve ölümsüz bir eser bırakmışlardır.  

Bizler millet olma bilinciyle, yokluk içinde bile “Çanakkale Geçilmez” dedirten sağlam bir bilincin ve ruh’un mirasçılarıyız.  

Bize bırakılan bu mirasa sahip çıkarak, geleceğimize daha emin adımlarla yürüyecek, millet olma şuurunu canlı tutacak ve yücelteceğiz.  

Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Gününü kutlar, yaşadığımız toprakları kanlarıyla sulayan kahraman şehitlerimizi, başta M. Kemal Atatürk olmak üzere, vatan için kahramanca mücadele eden ecdadımızı rahmetle ve şükranla anıyorum.”

Son Güncelleme: 18.03.2014 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.