Ağrı Haber

Ağrı'da 'Beşeri İlimler' Derneği Kuruldu

Ağrı

Ağrı'da İslam ve İnsan namına yapılabilecek her türlü hayırlı işleri gaye edinen ve 10.02.2017 tarihinde dernek başkanı Öğr.Gör.M. Latif Bakış'ın başkanlığında; Akademisyen, İmam, Öğretmen, Esnaf ve Öğrencilerden Oluşmuş 28 üyenin katılımıyla...

Ağrı'da İslam ve İnsan namına yapılabilecek her türlü hayırlı işleri gaye edinen ve 10.02.2017 tarihinde dernek başkanı Öğr.Gör.M. Latif Bakış'ın başkanlığında; Akademisyen, İmam, Öğretmen, Esnaf ve Öğrencilerden Oluşmuş 28 üyenin katılımıyla "Beşeri İlimler" adlı yeni bir dernek kuruldu.

Kurulun divan başkanlığını Yrd Doç Dr M.Salih Gecit kurulun katip üyeliklerini ise Yrd Doc Dr Sezayi Bekdemir ile Öğr.Gör. İbrahim Babacan yaptılar. Oy birliğiyle Beşeri İlimler Derneği başkanlığına seçilen Latif Bakış; derneğimiz ilim fikir ve feraset bağlamında bilmüşahede cehd ile hakkı hakimin rızasını gözetmek için İslam ve İnsan namına yapılabilecek her türlü hayırlı işleri kendisine vazife edinmiştir dedi.

Derneğin kadrosunu ise bir hafta içerisinde yayınlayacaklarını ifade eden Bakış , sevgi ve saygı temennileri ile konuşmalarına son verdi.

Başkan:Öğr.Gör.M.Latif BAKIŞ - Başkan Yardımcısı : Ömer Faruk BAYRAM -Sayman :Ahmet YAKUT - Yazman:Arş.Gör.Kamil ÇAYIR - Asli Üye: Öğr.Gör.İbrahim BABACAN - Denetim Kurulu: Yrd.Doç.Dr.Abdulcebbar KAVAK , Yrd.Doç.Dr.Salih GECİD, Yrd.Doç.Dr.Sezayi BEKDEMİR

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.