Ağrı Haber

İstanbul Ağrıspor Otobüsüne Kavuştu

Ağrı

Ağrılıların futboldaki yeni gururu olan İstanbul Ağrıspor Kulübü takım otobüsüne kavuştu. Başkan Mehmet Latif Yaşlı ve yönetim kurulunun girişimleri ile kulübe kazandırılan otobüs kulübün renkleri olan sarı siyah ile giydirilerek hazır hale getirildi...

2016-17 sezonunda 2.Amatör ligde mücadele eden İstanbul Ağrı spor kulübü takım otobüsü sahibi oldu. Başkan Mehmet Latif Yaşlı ve yönetim kurulunun girişimleri ile kulübe kazandırılan takım otobüsü kulübün renkleri olan sarı siyah ile giydirilerek hazır hale getirildi.
Emekler boşa gitmedi

Konuya ilişkin sıcak bir değerlendirmede bulunan İstanbul Ağrıspor Kulübü Başkanı Mehmet Latif Yaşlı, 2.Amatör ligde şampiyonluk hedefini bir kez daha dile getirdi. Yaşlı, "İstanbul ili genelinde Ağrı'lı hemşehrilerimiz ile birlikte kurduğumuz kulübümüzü daha iyi yerlere taşımak için kısa orta ve uzun vadeli planlar yapıyoruz.

İlk aşamada taşıma işlerimizde kullanılmak üzere bu otobüsümüzü aldık, takımımızı maçlara götürüp getirecek olan bu otobüs yatırımımız başlangıç olacaktır. Sırada tesisleşme alanında da girişimlerimiz var bu konuda da sonuç almaya çalışıyoruz " dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.