Ağrı Haber

Adilcevaz Belediyesinden Köy Okuluna Yardım

Gündem

BİTLİS (AA) - Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ilçeye bağlı Göldüzü Köyü İlk ve Ortaokulu'na spor malzemesi desteğinde bulundu.Öğrencilere...

BİTLİS (AA) - Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ilçeye bağlı Göldüzü Köyü İlk ve Ortaokulu'na spor malzemesi desteğinde bulundu.

Öğrencilere spor malzemelerini dağıtan Gürsoy, yaptığı açıklamada, okul yönetiminden gelen talep üzerine Göldüzü Köyü İlk ve Ortaokuluna spor malzemesi yardımında bulunduklarını söyledi.

Öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için eğitime katkı sunmaya çalıştıklarını belirten Gürsoy, "Okulumuz öğrencileri ilimizde ve bölgemizde, sportif faaliyetlerde ilçemizi en güzel şekilde temsil etmektedir. Bu kapsamda öğrencilerimizin çalışmalarını daha rahat ortamda yapabilmeleri için belediye olarak kendilerine spor malzemeleri desteğinde bulunduk" diye konuştu.

Öğrencilerin katılacakları turnuvalarda elde edecekleri başarıların kendilerini gururlandıracağını kaydeden Gürsoy, "Spor malzemelerinin okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum ve öğrencilerimize katılacakları turnuvalarda başarılar diliyorum" dedi.

Okul Müdürü Mehmet Reşit Gürsoy ise yardımından dolayı Gürsoy'a teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.