Ağrı Haber

Samsung Galaxy S7 Etknliği için İlk Görsel Sızdırıldı

Teknoloji

Haftalardır Samsung’un 2016 yılında tanıtımını yapacağı ilk amiral gemi akıllı telefonları olması beklenen Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge hakkında sayısız iddia ortaya atılmış by iddiaların bazıları önemli belgelerle desteklenmişti. ..

Bugün de Samsung’un Mobil Dünya Kongresi’ndeki tanıtım etkinliğinin detayları gelmeye başladı.

Samsung Galaxy S7’nin Satışa Çıkış Tarihi Belli Oldu

Twitter ve Venturebeat üzerinde yayınladığı bilgilerle teknoloji dünyasının güvenini kazanan Evan Blass (evleaks) bugün Samsung’un düzenleyeceği etkinliğe dair önemli bilgiler paylaştı. Evan Blass’ın twitter üzerinde yaptığı paylaşımda Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge için “TheNextGalaxy” adı ile bir etkinlik düzenleyeceğini açıkladı. Ayrıca paylaşılan görselde Samsung’un MWC 2016 etkinliğinin 21 Şubat tarihinde yapılacağı da belirtiliyor.Samsung’un muhtemelen ilerleyen günlerde yayınlayacağı teaser videodan alınan bu görselle dikkat çeken nokta ise kutu üzerinde köşelere parlak ışıkla “7” motüfinin işlenmesi oluyor.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge hakkında bir çok bilgi ve belge paylaşıldı fakat bu iki telefonun dikkat çıkan özelliklerini tekrar hatırlatmamız gerekirse; öncelikle microsd kart desteğinin Samsung amiral gemilerine geri geldiğini belirtelim. Öte yandan çok daha güçlü batarya kullanılan Galaxy S7 serisi ayrıca düşük ışıklı ortamlarda yüksek kalitede fotoğraf çekmeyi kolaylaştıran f1.7 lens diyafram açıklığına sahip 12MP BRITCELL kameraya sahip olacak.

21 Şubat tarihinde başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi, İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenecek ve 24 Şubat tarihine kadar devam edecek. Teknoloji dünyasının özellikle mobil cihazlar alanı daki yenilik ve gelişmeleri takip etmek için odaklandığı bu etkinlikte önemli akıllı telefon duyurularının yapılması bekleniyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.