Ağrı Haber

Yakutiye Belediye Başkanı Korkut, Saime nineyi unutmadı

Gündem

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Veyisefendi Mahallesi Zenciriye Sokak'ta bir gecekonduda yaşayan Saime Tekdurmaz'a (80) gıda paketleri...

ERZURUM - Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Veyisefendi Mahallesi Zenciriye Sokak'ta bir gecekonduda yaşayan Saime Tekdurmaz'a (80) gıda paketleri ile yakacak odun ve kömür gönderdi.

Korkut'un, 22 Mart 2015'te 30 metrekarelik tek gözlü evinde Yaşlılar Haftası nedeniyle ziyaret ettiği ve kendisine 'beni evladın bil, bir ihtiyacın olursa haber yolla' dediği Tekdurmaz, "Oğlum Ali'ye söyleyin, ekmeğim tükendi, bir de üşüyorum bana hırka göndersin" diye haber gönderdi.

Korkut, Tekdurmaz için Kültür Müdürü Nazan Soysal'a "Gıda ihtiyacını karşılayalım, hırka için de beden alın, Saime nineye kendi elimle götüreceğim" diye talimat verdi. Talimaz üzerine hazırlanan gıda pakteleri ile odun ve kömürler, Tekdurmaz'ın evine gönderildi.

Yardımlarından dolayı Korkut'a teşekkür eden Tekdurmaz, "Allah Ali oğlumdan razı olsun. Allah kabul ederse üç ayları tutuyorum, hep dua ediyorum. Allah onun tuttuğunu altın etsin, ayağı taşa değmesin. Hırkamı çabuk getirsin, üşüyorum" dedi.

Korkut da ilçedeki bütün yaşlıların annesi, babası olduğunu bildirerek, "Anneme ve babama gösterdiğim hürmetle onlara yaklaşırım. Saime nine gibi yalnız başına yaşayan bir insanın beni evladı olarak görmesi ayrı bir mutluluk. Hırkasını alıp, kendim götüreceğim. Bir de elini öpeceğim" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.