31 Temmuz 2014 Perşembe 21:01
Eleşkirt'te Tek Memurla Çalışan Ptt Şubesi Zor Durumda Bırakıyor

Eleşkirt ilçesinde bulunan ptt şubesi gişelerde  tek memurla çalıştığı için uzun kuyruklar oluşuyor bu durumda hem çalışlan tek memuru hemde vatandaşları uzun süre kuyrukta bekledikleri için zor durumda bırakıyor.

Eleşkirt halkı ise yaptığı açıklamada,yaklaşık 11 bin ilçe merkezi 3 belde ve 60 köyden oluşan toplamında 39 bin nufuslu ilçemizin ptt sinde tek memurun çalışması bizleri zor durumda bırakıyor.türkiyenin bir çok yeriğnde devlet memurları atanıyor. birkaç memurunda ilçemize gelmesini istiyoruz dediler.

 özellikle dul ve yetim ayilık ücretleri ve ŞNT (şartlı nakil transferi) ücretleri verildiği zaman tamamen izdiham yaşandığını özellikle bayanların ve yaşlı insanların kuyruklarda çok zorlandığını ve bu duruma bir an önce el atılması gerektiğini söyledi.

bizde eleskirtnet.com olarak diyoruzki ptt ağrı il müdürlüğü eleşkirt ilçesine neden memur göndermiyorsunuz. ağrıda ptt şubelerinizde çalışan bir çok memur var en azından ilçemize 2 memur gönderin vatandaşlar hemde kendi tek çalışanm memurunuz zor durumda kalmasın.

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.