31 Mayıs 2016 Salı 19:03
Muş Hayvan Bakımevi Hizmete Başladı

MUŞ (AA) - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, yapımı tamamlanan hayvan bakımevinde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Asya, yaptığı açıklamada, Muş-Bitlis Karayolu üzerinde yapılan barınakla kentteki sokak hayvanları sorununun çözüme kavuşacağını söyledi.

Başkan Asya, vatandaşların yaşayabileceği olumsuzlukların önüne geçilmesi amacıyla bu projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Sokak hayvanlarının giderek artması ve bazı saldırı olayları dolayısıyla vatandaşların tedirgin olduğunu dile getiren Asya, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile ortak bir proje yaptıklarını, bunu da hayata geçirmenin mutluluğu içinde olduklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Asya, şöyle konuştu:

"Toplamda 755 bin lira maliyeti olan bu barınağımızın içerisinde 105 metrekarelik idari bina, 110 metrekarelik bir hayvan tedavisi için klinik, 10 adet hayvan barınakları ve güvenlik kulübesi bulunmaktadır. Çevre düzenlemesini de tamamladığımız barınakta, sokaklardaki başıboş hayvanlar ekiplerimiz tarafından toplanmaya başlandı. Barınağa alınan bütün hayvanlar, dezenfekte edilerek, bakımları yapılıyor. Veteriner hekimlerimiz nezaretinde sağlık sorunu olan hayvanların ihtiyaçları karşılanıyor."

Muş Hayvan Bakımevi Hizmete Başladı

Muş Hayvan Bakımevi Hizmete Başladı

Muş Hayvan Bakımevi Hizmete Başladı

Muş Hayvan Bakımevi Hizmete Başladı

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:41
Anahtar Kelimeler:
MuşHayvan Bakımevi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.