08 Temmuz 2024 Pazartesi 10:06
Savcı Sayan'dan, Encü'ye sert tepki!

Ağrı eski Belediye Başkanı ve Siyasetçi Savcı Sayan, Ferhat Encü'nün paylaşımlarına sert tepki göstererek, "Kürt ve Türk'ü düşmanlaştırmaya çalışıyor." dedi. 

Savcı Sayan Ferhat Encü'ye yönelik paylaşımını şu şekilde gerçekleştirdi.

"BİR DEVLET KENDİSİNİ YOK EDENE MAAŞ, UĞRUNDA ÖLENE ZULÜM EDİYORSA SÖZÜN BİTTİĞİ, ADALETİN OLMADIĞI YERDEYİZ.. ADALET, ADALET DİYE HAYKIRANLAR NERDESİNİZ..! Biji Hollanda,biji Portekiz diyen Ferhat Encü milletvekilliği yaptı. Haritadan sildirmek istediği Türkiye cumhuriyeti Devleti’nin bütçesinden milletvekili maaşı aldı. Muhtemelen şimdi emekli maaşı da alıyordur. VİP haklarından faydalanıyor.. Cebinde diplomatik pasaportu var. Birinci sınıf sağlık hizmetlerinden faydalanıyor.. Memleket düşmanı vatansız Ferhat Encü bütün bu imtiyazlara sahipken, Muhtemelen Oğlu dağda şehit olmuş Yozgat’lı Anne ile, Oğlu Üniversiteden kandırılıp dağa götürülen Diyarbakır’da evlat nöbetindeki annenin başını sokacak evi, belki de yiyecek ekmeği yoktur.. Yozgat’lı anne çocuğunun yasını tutarken, Diyarbakır’da nöbet tutan anne de evladının yolunu bekliyor.. Torpilli Ferhat Encü de Çanakkale,Sakarya,İzmir, Maraş,Gaziantep ve Ermeni cephesinde düşmanlara karşı sırt sırta vererek bu aziz yurdu bize kazandıran,Kürdü ve Türk’ü düşmanlaştırmaya çalışıyor.. Ve bu adam devletin bütün imkanlarından faydalanıyor.. Bu işte bir yanlışlık var, ama kim düzeltecek çok merak ediyorum." dedi.

Sayan'ın bu paylaşımı sosyal medyada yoğun katılım alarak günün en çok etkileşim alan paylaşımlarından biri oldu.

Son Güncelleme: 08.07.2024 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.