22 Ekim 2024 Salı 16:11
Başkan Taşkın Mezarlık Pojesini yerini inceledi

Patnos Belediyesi şehirdeki mevcut Kabristanlıkların yetersiz kalmaya başlaması nedeniyle yeni mezarlık projesi çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Abdulhalık TAŞKIN, Ağrı Yolu Mevkiinde yapılacak yeni mezarlık alanında incelemelerde bulundu.

Patnos Belediyesi şehre yeni bir mezarlık alanı kazandırmak için çalışmalara başladı. Ağrı Yolu Mevkiinde 100 Bin Metrekare alan üzerinde hayata geçecek mezarlık projesi içerisinde İdari bina, güvenlik binaları, geniş otoparkı ve mezarlıkta olması gereken gasilhane, morg, abdesthaneler gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.

Patnos Belediyesinin cenaze ve defin işlemlerinin daha düzenli olması, kabir ziyaretlerinin modern, dini inançlarımıza yakışır şekilde olması için yeni bir projeyi hayata geçirdiğini belirten Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın, “Şehrimize yeni bir mezarlık alanı kazandırıyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın, Ağrı Yolu Mevkiinde mezarlık alanı olarak belirlenen sahada incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Taşkın,  ''Şehrimize yeni bir mezarlık alanı kazandırmak için kolları sıvadık. Yeni Mezarlık alanında, ihtiyaç oldukça genişletilecek şekilde planlamaları yaptık. Yeni mezarlık projemizde aydınlatma sistemi ile beraber çevre düzenlemesi ve uygun noktalara güvenlik kamera sistemi kuruyoruz.” şeklinde konuştu.

Başkan Taşkın, Patnos Belediyesi tarafından başlatılan yeni mezarlık projesinin kısa zamanda tamamlanıp halkının hizmetine sunulacağını bildirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.