24 Mart 2018 Cumartesi 18:06
Yıldırım’a down sendromlu çocuklardan "mehter" sürprizi

AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kollarının kongresi sonrası Gaziantep Büyükşehir Belediyesine geçen Başbakan Binali Yıldırım, Down Sendromlu Mehteran takımı tarafından karşılandı.

Gaziantep’teki temas ve ziyaretleri süren Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile birlikte Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette Başbakan Yıldırım’a Down Sendromlu çocuklar sürpriz yaptı. Yıldırım, mini bir konser veren Büyükşehir Belediyesi Down Sendromlu Mehteran Takımı üyeleriyle tek tek tokalaşarak sohbet etti. Yıldırım ve Belediye Başkanı Fatma Şahin, çocuklarla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başbakan Yıldırım ve beraberindekiler daha sonra Şahin’in makamına geçti

(Orhan Erkılıç-Bekir Basmacı/İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.